luni, 29 noiembrie 2010

Ghid complet pt. vanzare-cumparare siteuri

Ghid complet pe site-ul Flipping

Ştim cu toţii că piaţa imobiliară este în formă foarte slabă şi imobiliare specula / flipping este doar despre ultimul lucru pe care doriţi să fie dependentă de pe acum. Ceea ce poate nu ştiţi este că site-ul speculaţii / flipping este în plină expansiune pur şi simplu în aceste zile şi, în urma abordarea mea personală, nu există aproape nici un fel puteţi pierde bani prin construirea / flipping / vânzare site-uri web.
Permiteţi-mi să încep prin conturarea doar ceea ce sunt pe cale de a citi. Aceasta este ghidul complet pentru a vinde sau de flipping un site web, două lucruri diferite, dar ambele acoperite, de la început până la sfârşit. Practic, puteţi sări în după citirea acestui raport, cu nici o experienţă anterioară şi începe a face bani pe cont propriu cu tranzacţia dvs. prima. Eu va acoperi fiecare aspect de la cumpărare, vânzare, valori, construirea site-uri noi pentru a vinde şi mai mult. Acestea fiind spuse, sa ne trecem la lucruri bune si incepe sa castigi niste bani.

Determinare a valorii unui site web al
Cel mai important lucru, dacă vinde un site existent, achiziţionarea unui site sau a cumpara un site de flip, înţelegerea este valoarea unui site Web. Acest lucru poate părea evident, dar marea majoritate a timpului pe care urmează să fie de până împotriva speculatorilor alte website-uri, spre deosebire de un utilizator final care doreşte să păstreze acest site-ul astfel încât aceste persoane vor fi căutaţi pentru a obţine cea mai bună ofertă posibilă pentru ei - ca ar trebui să vă. Acestea fiind spuse, informaţiile care urmează este o referinţă generală, acest lucru se va varia în funcţie de următorii factori care pot veni în timpul o vânzare:
Cumpărătorul nu este un speculator / Flipper şi de fapt, vrea să păstreze acest site. Va fi capabil să solicite o rată mult mai mare, deoarece acest tip nu este în căutarea de a cumpăra pur şi simplu şi să crească câştigurile / trafic un pic doar pentru a revinde de câteva luni mai târziu pentru un profit.
Care este site-ul? Aceste reguli de bază se aplică pentru site-urile standard vânzarea de produse sau afiliat cu câştigurile AdSense. Dacă un site include produs propria sa de vânzare sau alte bonusuri, cum ar fi o armată de afiliate este promovarea sau script-uri personalizate scumpe / licenţelor, apoi se aşteaptă să plătească suplimentar pentru aceste caracteristici.
Atunci când evaluarea valorii unui site principalii factori vor fi venituri şi de trafic. Vom merge acum într-un pic mai mult detaliu pe fiecare dintre aceşti factori.
Venituri
Veniturilor este, probabil, factorul numarul unu la determinarea cât de mult ar trebui să plătească / vinde un site web pentru. Regulă generală de degetul mare este de a încerca să-l vândă pentru aproximativ 10 luni şi venituri, atunci când cumpără pentru a răsturna, pentru a încerca să cumpere pentru aproximativ 5-8 venituri luni. Acestea fiind spuse regula generală de degetul mare este grav viciată şi oricine încearcă să negocieze uita la termeni rigid ca acest lucru va fi pentru o pierdere mai devreme sau mai târziu.
Cand ma uit la cumpărarea unui site web ma uit mai adânc în statisticile privind veniturile. Vreau cât mai multe date posibil, cel puţin un an înapoi, dacă pe un site mai vechi şi de la început în cazul în care pe un site mai nou. Sunteţi de gând să doriţi să verificaţi lucrurile şi să încercaţi să obţineţi o imagine de ansamblu a modului în care acest site este performant. În mod ideal, veţi dori să achiziţionaţi un site web în cazul în care venitul a fost crescut constant lună după lună - cel puţin rămas destul de constant pentru o perioadă de luni. Un site care este în scădere a veniturilor sau a fost o dată în creştere pentru o perioadă de timp, dar acum oarecum plat este ceva să orienteze fie clară a negocia un preţ de chilipir privind în speranţa de a vinde la un speculant prostie, care va oferi un preţ bazat pe plat X venituri formula luni.
În general, site-uri care au fost în scădere câştigurile sunt toate secat şi vânzător, probabil, ştie acest lucru, care este de ce el (sau ea), acesta a menţionat în primul rând - pentru a încerca să obţineţi o ultima stoarce de bani inainte de a deveni complet a fost . Veţi dori să orienteze clar de aceste site-uri de la toate costurile, deoarece, în scopul de a flip pentru un profit, va trebui să deţină un site şi creştere a traficului şi a veniturilor pentru câteva luni. Acest lucru ar putea fi dificil, dacă nu imposibil şi nu este, de obicei, merita riscul potenţial.
Site-ului care au fost în mod constant în creştere în venituri pentru luni, dar acum au stabilizat sunt, de asemenea, ceva pentru a se abtine de la. De multe ori acest lucru a indicat faptul că site-ul este, de asemenea, pe moarte şi, probabil, proprietarul a fost de pompare în mai multe eforturi şi mai / dolari de introducere pe piaţă pentru a menţine veniturile provenite din declin până când el poate vinde. Acest lucru nu este întotdeauna cazul, deşi, de multe ori timp, aceasta înseamnă că webmaster-ul a devenit pur şi simplu leneş cu acest site, care poate fi uşor de văzut după examinarea site-ul în sine, precum şi statistici de trafic, şi asta înseamnă că aveţi posibilitatea să glisaţi-l la o afacere şi pompa un pic de timp în să-l pentru a obţine câştiguri site-ului sa creasca din nou.
Cumpara ideal vine atunci când un site web are deja o venituri în creştere, dar vânzătorul nu înţelege valoarea în care şi în schimb este în căutarea unui solid 10x venit lunar bazat pe un venit mediu pentru ultimele luni X. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a cumpara un site web pe care le puteţi permite pur şi simplu pentru a sta de 5-6 luni, în timp ce colectarea spate mai mult de jumătate din ceea ce ai plătit - uneori mult mai mult - deoarece veniturile este în creştere, şi apoi de vânzare pentru un substanţial sumă mai mare decât ceea ce aţi plătit iniţial. Cheia aici este de a examina dovezile de venituri şi dovezi de trafic (în mod ideal, referrer de sus este Google) şi apoi vorbesc cu tipul şi a vedea dacă acesta va fi posibil pentru tine de a lucra asta. Surprinzător suficient de mulţi oameni vor închide la licitaţie dreptul de acolo, dacă le oferi venituri 9-10x lunar, chiar dacă ştiţi că vă face doar o achiziţie, care poate cu uşurinţă mai mult decât dublu dvs. de bani cu zero de muncă; acest lucru este, din nou, datorită neînţelegere că venitul lunar 10x ar trebui să fie baza pentru preţul şi că este!
Un lucru final să se uite la nota şi este orice valuri uriaşe în venituri. Întreabă-l pe proprietarul site-ului despre ea şi face, de asemenea, un pic de cercetare. Ca un exemplu, un pachet de expansiune lansat recent pentru un joc video care un sit este în jurul poate să fi fost lansat recent care a ajuns venituri pentru ultimele două luni ca un nebun. Vă puteţi aştepta ca acest lucru să scadă în lunile asa ca nu-l iau în considerare. Cel mai probabil vor exista unele prost acolo că obiceiul de a gândi acest lucru şi vor plăti mai mult, astfel conta pe acest site ca ceva nu veţi fi de cumpărare. Alte posibile creşteri venituri să orienteze clar de ştiri sunt noi / subiecte tendinţă care poate au crescut foarte mult veniturile de luna trecută - care este, probabil, de ce acest site este vândut acum -, dar care va usca foarte repede. Există, desigur, câteva motive legitime pentru uriaşe valuri în venituri, cum ar fi plasarea de anunţuri mai bine / aspectul site-ului nou sau locul de muncă SEO pur şi simplu bun, care va aduce în lung de trafic organic termen lung, ceea ce ne va duce la partea de trafic a aprecia valoarea unui site .
Trafic
Trafic este, desigur, la fel de important ca venituri, atât pentru cumpărarea şi vânzarea. Acest lucru se datorează faptului că sursele de trafic indica cantitatea de muncă şi / sau fondurile fiind utilizate pentru a obţine venituri pentru un site. Dacă aveţi de gând pe revanzarea acest site este cu siguranţă ceva care orice cumpărător, speculant sau titular pe termen lung, va fi uitat la. Este de asemenea important, deoarece capacitatea de a creşte veniturile unui site astfel încât puteţi să-l flip pentru un preţ mai ridicat este scopul real al dumneavoastra - daca traficul este o durere de a obţine, atunci acest lucru nu poate fi posibil şi dumneavoastră venituri numai din această vânzare va fi 2-3 luni veniturile veţi câştiga în timp ce deţine site-ul înainte de flipping-l.
Veţi dori referrer trafic pentru busteni, în măsura înapoi cât posibil, la fel ca venit cu dovezi. Site-ului care au chiar şi o cantitate mică de trafic de la PPC sunt ceva care să fie foarte precaut cu privire la. Chiar daca este doar 2-3% din traficul global doar poate fi numai traficul de conversie, iar restul este junk - acest lucru înseamnă că va trebui să setaţi o campanie PPC de succes şi cheltui bani, ca să nu vorbim de tweaking timpul campanie, doar pentru a menţine veniturile stabilă curentă. Aşa că, atunci când se verifică jurnalele caute pentru referenţi provenind din orice reţea majoră PPC şi să ţină cont de ceea ce tocmai aţi citit. Aceste reţele vor include:
MSN / adCenter
Google AdWords
BidVertiser
AdBrite
Uvertură
Yahoo Search Marketing
Ele nu vor fi exacte, dar sunt de obicei destul de uşor de la faţa locului, ca un exemplu de trafic AdWords va apărea de la un domeniu "pagead2.googlesyndication.com", cum ar fi.
Folosind aceeaşi logică doriţi să vedeţi că traficul vine în primul rând de la Google se în referrer busteni, şi a fost pentru o sumă substanţială de timp. Aceasta ar indica faptul că munca SEO este probabil făcut şi site-ul este doar obtinerea de trafic de căutare organice naturale ceea ce inseamna ca nu va trebui să lucrez la el. Este un lucru extraordinar pentru a putea să crească veniturile, cu un pic de lucru şi este de asemenea mare, deoarece cumpărătorul dreptul, atunci când te duci la revinde, vor vedea acest lucru ca pe un mare impuls în valoarea totală a site-ului. Un procent ideal este de 90% + provenind din traficul de căutare, dar de fapt nimic important este un lucru bun.
Orientul Mijlociu a site-urilor rutier, cum ar fi Digg StumbleUpon şi referenţi fiind de mare va fi cel mai probabil înseamnă că va trebui să-şi petreacă câteva minute zilnic privind promovarea la site-uri de marcare socială. Aceasta nu este o afacere uriaşă, dar va scădea în timpul valoarea de revânzare, astfel încât să ia în considerare atunci când se face o ofertă pe site-ul.
Într-o experienţă de cumpărare ideal va trebui stabilit că traficul vine mai ales de la un motor de căutare. La acest punct veţi dori să întrebe cu proprietarul ce termeni de căutare site-ul este tras de la trafic / ranking bine în şi de a face cercetare în propriul dvs. pe ele.
Verificaţi caută lunar pentru termen (instrumentul pentru cuvinte cheie AdWords este mare pentru acest lucru, dacă pe Google), şi, de asemenea, asiguraţi-vă că pentru a examina concurenţa să vă faceţi o idee dacă există sau nu este regulat / construirea backlink în curs de desfăşurare şi pe site-ul SEO, care este să permită acest site pentru a rang pentru keyphrase. În cazul în care se pare ca traficul este ridicat pe un termen, dar, de asemenea, concurenţa este acerbă, atunci vă rugăm, de asemenea, să ia în considerare acest lucru, doar pentru că traficul este natural nu înseamnă neapărat că promovarea va fi pasiv - în cazul în care concurenţa pare dur, atunci asiguraţi-vă că sunt dispuşi să investească timp în SEO. Acest lucru nu va fi un punct de mare atunci când caută să flip acest site ca am foarte, foarte, foarte rar se confruntă orice cumpărători care verifica acest lucru adânc în date referrer - va mai fi pentru tine personal şi ceea ce sunt dispuşi să facă, în vederea creşterii veniturilor pentru site-ul web. Tu ar trebui să ajusteze preţul pe care sunt dispuşi să plătească bazate pe acest factor, de asemenea.
În plus, în cazul în care proprietarul nu este în măsură să vă furnizeze cu termenii de căutare, sau cercetarile tale a indicat că nu există nici un trafic abia în termeni de căutare a spus acest lucru este de obicei un indicator puternic că datele referrer a fost falsificat - amintesc ca sunt escrocii acolo în fiecare cale de afaceri online. Dacă eşti bun la oameni care citesc aţi putea dori să pune câteva întrebări şi a obţine o simt mai bine pentru referrer dacă jurnalele sunt falsificate sau webmaster-ul este pur şi simplu incompetent si nu stie ce el este pentru clasament. Sfatul meu personal, deşi este să scadă doar vânzarea chiar aici, există întotdeauna mai multe site-uri web să se uite la şi de asumarea de riscuri este cel mai bun mod de a pierde banii într-un plan de afaceri aproape sigura, cum ar fi site-ul speculaţii.
De asemenea, vă rugăm să reţineţi că întregul proces evaluarea este o negociere, nu există nici terţe părţi imparţiale. Asta înseamnă că ori de câte ori vă sunt prezentate cu un rezultat negativ - fie pe trafic sau veniturile - asiguraţi-vă că pentru a spune celeilalte părţi exact ceea ce este greşit şi cum va afecta preţul final de vânzare. Amintiţi-vă, nu există un preţ stabilit - este la fel ca cumpere o maşină doar sunteţi pe cale să aibă o experienţă de fond de a negocia în cealaltă parte în loc de a obţine suckered de către unii vânzător de maşini care nu rezistă la purtare.
Cumpărare / vânzare
Acum, că ne-am acoperit determina o valoare a unui site este timpul pentru a trece la procesul de cumpărare şi de vânzare ca un întreg. Desigur, abordarea va fi puţin diferită dacă sunteţi de cumpărare sau dacă sunt de vânzare, aşa că am va rula acest lucru ca pe două sub-capitole pentru a fi sigur pentru a acoperi tot ceea ce şi face totul cât mai clar.
Cumpărare
Cumpărarea unui site este foarte de bază, odată ce aţi înţeles cum să determine valoarea site-ului. Dincolo de aceasta punctele cheie pe care trebuie să ştiţi cum sunt de a merge despre obţinerea o deţin a site-ului în sine şi cum să negocieze în mod corespunzător la plata mai mică sumă posibilă. Lucruri cum ar fi creşterea veniturilor / de trafic şi de obţinerea unui preţ bun pentru site-ul dvs. va cădea în categoria de cumpărare.
Primul lucru de făcut, evident, atunci când caută să cumpere un site ca o investiţie este de a lovi până pieţe şi în jur de magazin un pic. În partea de sus pieţe pentru cumpărare / vânzare site-uri sunt:
Flippa.com: SitePoint anterior şi cel mai mare în jurul
BuySellWebsite.com: Tipii ăştia sunt foarte profesionist, taxele de listare costa aproximativ $ $ astfel încât vânzătorii sunt grave şi platformă de licitaţie este destul de frumos
Forums.DigitalPoint.com: Doar lovit-te pe site-ul pentru secţiunea vânzare, în BST, am vândut de fapt două site-uri aici, în luna iulie (prima mea timp de vânzare site-uri aici) şi a fost o experienţă bună cu o mulţime de oferte. Un lucru frumos despre a fi un cumparator aici este că există atât de multe site-uri şi multe dintre vânzătorii sunt vânzători pentru prima dată, care poate însemna o fura pentru tine
GeekVillage.com Forum: O altă sursă bună. Ei percepe o mică taxă şi vânzătorii nu pot fi de brand nou pe forum, astfel ca un cumparator ce sunt destul de sigure aici
SiteIndeed.com: mijlocul bună sursă de drum. Tipii ăştia nu listări gratuit dacă sunt scurte, apoi taxa de vânzări pentru mai mult ceea ce înseamnă că veţi obţine o smathering bun de site-uri ieftine si scumpe pentru a trece prin oferte
Aceste ar fi top-mi clar 5 atât în termeni de cumpărare şi de vânzare. Îmi petrec de obicei, un solid 2-3 ore de navigare toate aceste pieţe înainte de a decide pe un site, sau un cuplu, care par ca o investiţie solidă real - bazat pe pretul cerut de vanzator si venituri / traficului, precum şi natura veniturilor / tipul a site-ului, toate pe care ne-am acoperit.
Site-urile cele mai promitatoare a obţine o urmărire în cazul în care încep un dialog cu proprietarul site-ului. Aceasta este, de obicei doar mesaj privat sau de schimb de e-mail, deoarece este nevoie de timp pentru a închide o vânzare şi a investiga traficul şi detalii de contact veniturilor prin messenger instant într-adevăr nu oferă mai mult de un avantaj.
În etapele finale de a cumpara un site web voi aduce pe toţi factorii de negative pe care le-am identificat din vânzarea, la fel ca şi cu o maşină, aş spune că are nevoie de anvelope noi, aşa că am nevoie să plătească această etc mult mai puţin, şi atunci voi face oferta mea. Oferta mea iniţială va fi, în general, aproximativ 25% mai puţin decât ceea ce am dispus să plătiţi şi voi obţine de obicei, contra oferite. Uneori, daca ai noroc si cumpara-l pentru mai puţin decât ceea ce ai fost dispus să plătească - care era deja mai mic decât pretul cerut - şi, uneori, ai vorbit pana la pretul cerut. Doar să fie ferm aici, amintiţi-vă acest lucru este o investiţie şi există o mulţime de alte site-uri acolo în cazul în care acest tip vrea prea mult. Uneori, mers pe jos se poate obţine chiar şi o ofertă mai mică câteva zile mai târziu, când alţi cumpărători prin toamna.
După cum puteţi vedea întregul proces de cumpărare este foarte simplu / auto explicative Odată ce aveţi o înţelegere solidă a modului de a determina valoarea de un anumit site. De aici nevoia de a acoperi unele elementele de bază cum ar fi:
Conţinut - Acesta este cel mai important aspect pentru a acoperi. Vrei să ştii unde toate de conţinut pentru acest site vine din şi au acces la aceasta. Fără actualizarea acestui site, deoarece este în prezent se face atât în trafic şi a veniturilor va scadea face acest site fără valoare!
Hosting - incluse sau nu am nevoie pentru a cumpara / avea propria mea?
Domenii - În cazul în care nu sunt incluse aveţi de gând să nevoie pentru a obţine domeniu transferat la gazda. Fiţi conştienţi de faptul că unele domenii, cum ar fi birourile de înregistrare 1and1 va necesita o asteptare de 5 zile înainte de transferul domeniului pe care vânzătorul nu va putea ocoli.
Fişiere - Sperăm că ei pot setup un cont FTP pe gazda lor actuale / server, în cazul în care transferul va fişiere, în scopul de a obţine mai repede tot ce aveţi nevoie pentru a arunca pe gazdă. Dacă încercaţi să transfere un blog WordPress, ca un exemplu, veţi avea nevoie de toate FTP fişiere, precum şi o copie de rezervă a bazei de date MySQL. Aceasta este, probabil, transferul cel mai dificil, dar puteti citi pe el la: http://www.jealousbrother.com/blog/transfer-wordpress-blog-serverhost/
Plată - Acesta este unul mare. De obicei, va trebui să plătească la un nivel apropiat, sau într-un interval de timp dat, înainte de a primi ceva. Pentru achiziţiile sub 1.000 de dolari PayPal este destul de normal şi într-adevăr este bine. Mi-ar recomanda pur şi simplu să depună bani în contul dumneavoastră bancar şi de a folosi cardul tău de debit pentru a face plata. Acest lucru se datorează faptului că PayPal nu se referă la non-primirea de bunuri digitale, dar banca dvs. poate face un chargeback pentru tine, dacă niciodată nu ai site-ului şi PayPal nu le va lupta pe ea. Pentru tranzacţiile mai mari Vă recomandăm să utilizaţi escrow terţ; acestea sunt companii care fac în principiu, un swap mic pentru tine. Ei primesc bani şi de acces la fişierele şi apoi amestecati-le pe la cealaltă parte asigurarea nimeni nu este lăsat cu mâna goală în timpul schimbului. Confruntarea cu membrii stabilit poate anula orice temeri / riscurile ca tipii astia fac o ieşire de trai din site-ul Flipping, de mult ca să sper să fac, şi un Ding asupra reputaţiei lor poate insemna probleme mari.
Că este pentru achiziţionarea unui website. La scurt timp, vom acoperi cum sa maximizeze această investiţie prin creşterea traficului şi a veniturilor, în scopul de a obţine un preţ mai mare atunci când flipping site-ului. Spre deosebire de investiţii imobiliare atunci când investesc în site-uri vă sunt capabili de a creşte cu uşurinţă valoarea tuturor pe cont propriu, fără a fi nevoie să vă faceţi griji cu privire la piaţă în ansamblu.
De vânzare
Vanzarea un site este destul de mult acelaşi fel de lucruri ne-am acoperit doar sunteţi la capătul opus al lucrurilor. Doriţi să aveţi venituri puternice şi statistici trafic şi va dori să fie în măsură să vorbească până puncte ridicat în post dvs. de vânzări lăsând în acelaşi timp unele din punctele de scăzut.
Dialog pe majoritatea pieţelor de site-ul are loc individual şi în privat, între tine şi potenţialii cumpărători. Acest lucru vă permite să părăsească orice negative despre site-ul dvs. şi atunci când cumpărătorii cu experienţă întâmpla să se poticnească pe ele sau întrebaţi despre ele va fi pur şi simplu, capabil să facă pentru cineva care este un pic mai puţin experimentat şi dispuşi să plătească un pic mai mult.
O altă notă aici este că ar trebui să înţeleagă ce marea majoritate a cumpărătorilor care doriţi să vedeţi şi răspunde la asta. Va trebui să aşteptaţi întotdeauna până când site-ul dvs. are un venit care a fost în creştere de cel puţin câteva luni înainte de a vinde. Acest lucru va creşte foarte mult preţul pe care le obţine pentru ea şi, pentru că site-ul este a ta acum, veţi obţine pentru a lua câştigurile lunare şi păzesc, de asemenea. Eu voi fi acoperind cum de creştere a veniturilor în scurt timp aşa că va dori să fie sigur că pentru a rula cu faptul că pentru câteva luni înainte de flipping site-ul dvs. nou achiziţionat. Infiintata site-uri aduce, de asemenea, un preţ mai mare decat site-urile mai noi, astfel într-adevăr te mai poate să deţină un site înainte de întoarcerea este mai multi bani vei face.
Dacă datele dvs. referrer este bun atunci hype că în lista ta. Lasa oamenii sa stie ca marea parte a traficului este natural si vine de la Google, include link-uri pentru a descărca referrer jurnalele dvs. chiar acolo, în post să-l arate off. Dacă nu este mare, atunci nu vă faceţi griji, există încă de tone de oameni acolo care cred că formula de a cumpara un site este la fel de simplu ca 10x venit lunar - ţintă pe aceşti oameni cu listarea dvs.. Pentru care statisticile de trafic include în loc de vizitatori unici dvs. numărul total, mai degrabă decât de date referrer, pentru ultimele câteva luni. Trebuie să fi avut o creştere înainte de flipping acest lucru, astfel încât, în sine va arăta oamenilor că site-ul dvs. este în creştere şi are unele potenţial serios.
În ceea ce priveşte preţurile iniţiale I lista toate site-urile mele la venitul lunar 10x şi lăsaţi oferă veni inch Din moment ce ar fi plătit mai puţin de acest lucru poate rezolva pentru un pic, dar mai puţin, dar cele mai multe ori va fi capabil să lucreze efectiv preţ un pic de aici ca sumele licitate pentru a începe să toarne inch Acest lucru este valabil mai ales dacă te termina cu mai multe persoane care doresc acest site pentru propria lor, mai degrabă decât flipping-l, aici adevărata valoare a site-ului dvs. nu se bazează pe venituri sau trafic dar indiferent de valoare către cumpărător vede acest site oferindu-i acestuia pe termen lung (4-5 ani de plus veniturile au venitul gradually scalate sus, probabil capacitatea de a pe piaţă a unui produs al său în aceeaşi nişă de trafic existente, uciderea unei site-ul care este concurenţă lui, sunt multe variabile aici că va produce un preţ mult mai mare dacă vă întâlniţi cu cumpărătorul dreapta).
Cea mai mare sfat pot da este că o vânzare rapidă va tine şurub. Dacă sunteţi dispus să aşteptaţi câteva săptămâni pentru a închide sunt şanse veţi primi oferte multiple şi acest lucru este, mâinile în jos, cel mai simplu mod de a convinge pe cineva să plătească mai mult. Pur şi simplu să le ştiu că ai avut deja o ofertă pentru mai multe, le dau suma ofertei reale, şi nu aveţi posibilitatea să le avea cu excepţia cazului în care sunt dispuşi să plătească mai mult. În cele din urmă o parte va merge departe, dar cine va rămâne, probabil, au fost vorbit de 2-3 ori până în preţ şi va fi foarte aproape de maxim pe care sunt dispuşi să plătească.
După ce au stabilit preţul şi cumpărător, atunci este timpul pentru a închide afacerea. Povestea fel ca atunci când cumpără un site aici. Vrei să fii sigur că-l prevăzute în cazul în care transferul domeniu şi nu au site-ul găzduit altfel vi se va sfârşi prin a plăti lunar / taxe anuale. Din nou, PayPal este destul de standard aici pentru cumpărare, dar poate doriţi să ia în considerare următoarele trucuri:
Au cumpărătorul trimite plata ca un cadou. Ei nu vor face întotdeauna acest lucru, deoarece elimină protecţia acestora cumpărător, dar ceea ce face pentru tine este elimina de cele mai multe taxe, care pot obţine foarte mare, dacă sunteţi de închidere o vânzare scump.
Pur si simplu trimiteti o factură către cumpărător. Taxele sunt mai mari decât un cadou, dar mult mai mici decât dacă se achită în mod normal. De asemenea, vă ajută să vă proteja de o cerere de neautorizate, după cum aveţi o dovadă că proprietarul e-mail legate de contul PayPal a iniţiat tranzacţia.
Asta este despre tot ce pot spune despre vanzarea unui site web. Cea mai mare parte vine cu experienta si succesul tau va fi direct legate de capacitatea de a se certa şi să negocieze. Nu există niciodată un preţ fix şi dacă nu veţi obţine un cumpărător într-o grabă, care este dispus să se aştepte plătesc suplimentar pentru a fi oferite şi să răspundă cu contra-ofertelor de multe ori pe parcursul de zile sau chiar o săptămână.
Creşterea valorii unui site Achiziţionat Inainte de Flipping
Evident, punctele cheie aici vor fi venituri şi de trafic. De obicei, site-uri web de vânzare au plecat oarecum neglijate şi indiferent de scenariu este există întotdeauna unele oportunitate de a creşte atât de trafic şi a veniturilor de un site care aţi achiziţionat recent.
Holding un site web pentru un minim de 2-3 luni este foarte important dacă doriţi pentru a realiza o rentabilitate maximă a investiţiilor dumneavoastră. Acest lucru vă oferă timp pentru a creşte atât veniturile, cât şi de trafic şi, de asemenea, pentru a face să apară ca în cazul în care site-ul este pe o traiectorie ascendentă şi un cumpărător, devine din ce în ceva care se va efectua chiar mai bine in urmatoarele luni, permiţându-vă să-i aducă un preţ chiar mai mare . În plus, aveţi cel mai probabil cumpărat acest site pentru mai puţin de 8 luni de venituri. Dacă sunteţi o ţine pentru 2-3 luni si tu o creştere a veniturilor dincolo de nivelul la care pretul de cumparare a fost bazat pe acest 2-3 luni de exploataţie vă va oferi cu câştiguri, care va acoperi aproximativ 50% din totalul de ceea ce plătit. Acest lucru vă permite să realizeze un profit mult mai mare pentru că aţi offset deja destul de un pic de investiţia iniţială înainte de a lua vreodată site-ul dvs. la noi pe piaţă.
Creşterea veniturilor
Evident, cel mai important lucru este de a creşte veniturile. Pe primul loc am început este cu site-ul si machete de anunţuri. De multe ori ceva la fel de simplu ca cheltuielile cinci minute pentru a schimba culorile sau poziţii de un cuplu de unităţi AdSense poate creşte CTR-ul, sau faceţi clic pe prin intermediul raportului, cu cât mai mult de 5% - care pot fi importante pe bani stabilite a face site-uri. Regula generală este că în timp ce oamenii citesc de la stânga la dreapta au tendinţa de a vizualiza site-urile de sus la stânga la dreapta jos într-o diagonală, apoi defilaţi în jos şi repetaţi procesul. Încerca să surprindă această linie de vedere cu unităţile dvs. de anunţuri - un anunţ bara laterală stânga sau la un anunţ în mijlocul textul despre jumătatea distanţei în jos pe ecran sunt locuri foarte bună de a obţine clicuri atenţia şi de captare. Schema de culori pe care o alegeţi pentru unităţile dvs. de anunţuri ar trebui să fie o potrivire exactă pentru că de pe site-ul în sine, petrece câteva minute pe aceasta deoarece mai mulţi oameni sunt de gând să faceţi clic pe un anunţ în cazul în care nu-şi dau seama că acesta este un anunţ. În plus, dacă utilizarea AdSense, cea mai mare anunţurile de plată va fi afişat primul încerca astfel să limiteze numărul total de unităţi de anunţuri de afişare pentru a se concentra clicuri pe anunţurile mai mare de plată.
Din nou layout-ul site-ului ca un întreg poate avea un efect mare asupra veniturilor. Prea multe elemente grafice ostentative şi outbound link-uri sunt obligaţi să atragă atenţia departe de unităţi de anunţuri, şi, astfel, veniturile potenţiale. Încercaţi să-l păstraţi, astfel încât oamenii au câteva opţiuni, dar pentru a clic pe anunţurile dvs. în scopul de a lăsa site-ul dumneavoastră. Încerca să elimine un exces de imagini / filme şi face ca anunţurile dvs. flashiest lucru în jurul.
Într-adevăr obiectivul dvs. aici este de a face oamenii să observaţi că anunţurile dvs. şi să faceţi clic pe ele în acelaşi timp mai bine de amestecare anunţurile dvs., astfel încât oamenii nu ştiu chiar şi ele fac clic pe o unitate de anunţuri.
În cazul în care site-ul este construit in jurul a promova un produs afiliat, cum ar fi un ebook ClickBank, atunci aveţi de gând să doriţi să crească rapid veniturilor şi flip acest site în 2 luni exact. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a creşte veniturile pentru un pic, dar, de asemenea, trebuie să-l descarce mai repede ca produse ClickBank de multe ori mor după 6-8 luni sau, cel puţin o scadere mare a vânzărilor. În aceste cazuri, fi sigur de a transforma orice anunţuri în cele mai subtile drept înainte. Spune oamenilor despre produs şi cât de mare este în corpul paginii dvs., mai degrabă decât având doar un banner publicitar şedinţa la o parte. Oferă o ebook drum liber sau un raport şi de a construi o listă de corespondenţă din jurul acesteia (Aweber este bun pentru asta) apoi conectaţi produsul în lista dvs. de corespondenţă. Nu numai ca vei creşte veniturile dvs., dar puteţi include o nişă direcţionate opta în lista de adrese în vânzare site-ul dvs. şi adu o bucată frumos suplimentar de schimbare pentru ea. Ia în considerare, de asemenea, experimentarea cu produse suplimentare în aceeaşi nişă, doar au ceva de pagini de mai bine de vânzări şi de a converti mai bine decât altele.
Creşterea traficului
Primul lucru care-mi place să se uite este optimizarea domeniului principal de rang mai mare în Google. Sperăm că site-ul care aţi achiziţionat deja are o sumă bună de trafic de căutare organice atât de lovire la un alt nivel ar trebui să ia o cantitate minima de muncă. Deoarece eu îmi ţin acest site doar pentru 2-3 luni, în medie, am de gând să se investească aproximativ 30 de minute pe zi, 4-5 zile pe săptămână, în SEO. Sunt şanse ca, deoarece acest site este deja stabilit construirea link-ul nu a fost dat acest tip de atenţie într-o lungă perioadă de timp şi veţi vedea o creştere considerabilă în motoarele de căutare. Mea rutina zilnică va consta din:
2-5 Comentarii Blog - Acestea vor fi comentarii pe bloguri dofollow care sunt relevante pentru nisa mea. I vor face, bineînţeles comentariu bun şi relevante pentru post, folosind URL-ul meu numai în domeniul URL-ul meu şi dorit ancora text în câmpul Nume. Acest lucru va asigura că pot obţine beneficii maxime se leagă în timp ce încă posibilitatea de a face comentariul meu stick. 50% din aceste comentarii vor fi zilnic la pagini interne de pe site-ul cu ancora text că obiectivele cheie mai coada ca aceste pagini sunt despre. Deep linking este o modalitate foarte bună de a-ţintă fraze mai multe pe Google şi să aducă în trafic suplimentar.
Social marcare - Eu va depune o pagină de la site-uri de top social bookmarking de zi cu zi. Eu folosesc personal OnlyWire.com deoarece îmi permit să tastaţi-o o singură dată şi apoi transmite automat la site-uri de top.
1 Oră iniţială Promovare - Vreau să promoveze un domeniu rădăcină iniţial după ce site-ul. Voi scrie un articol şi îl prezintă Ezine articolele, acest lucru va adu-mi un backlink puternic şi unele din traficul. I se va învârti sau rescrie acest articol şi post-l apoi pe uBlurbit.com cu o pereche de profunde legături către alte pagini principale. Eu va prezenta domeniu la un număr mai mic de site-uri de marcare socială că, probabil, niciodată nu a fost prezentat înainte. Eu va înregistra pe forumuri de nişă 5-6 şi de a folosi o legătură, dorit cu ancora text, în semnătura mea. Voi face apoi posturi relevante în cel mai activ 4-5 subiecte pe fiecare forum asigurandu-se ca link-ul meu este spidered şi traficului de fiinţe umane poate faceţi clic prin intermediul, de asemenea.
Veţi dori, de asemenea, să lucreze pe datele referrer dumneavoastră. Dacă site-ul dvs. este preluarea de trafic din mai multe surse încerca să facă ceva de lucru SEO pentru a obţine mai mult trafic de la motoarele de cautare. Petreceţi câteva ore construirea unor backlink şi examinarea pagini interne de site-ul dvs. pentru a vă asigura că sunt optimizate pentru cuvinte cheie adecvate (deşi domeniul dvs. principal ar trebui să vizeze keyphrase dvs. primară fiecare pagină în parte trebuie să vizeze, de asemenea, o coadă lungă / keyphrase concurenţă scăzută Trage pentru. folosind acest keyphrase într-o densitate de 2% -4%, sau 2-4 ori pe 100 de cuvinte, în scopul de a optimiza paginile dvs. cu uşurinţă interne rang natural pentru termeni concurenţă scăzută pentru a obţine de trafic suplimentare, Google), în scopul de a rang superior.
Reţineţi, de asemenea că acest conţinut este un aspect la fel de important de SEO. În cazul în care acest site a fost actualizat anterior o dată pe zi, apoi începe actualizarea două ori pe zi. Asiguraţi-vă că dvs. de conţinut este unic - pune în efort şi Google te va iubi. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care voi vorbi un pic despre construirea, promovarea si vanzarea blog-uri auto. Cumparatorii au tendinţa de a iubi faptul că conţinutul este manipulat astfel încât să poată petrece mult mai putin timp pe site-ul pentru a creşte traficul şi a veniturilor. Flipping bloguri auto este cu adevărat preferata mea.
Dacă trebuie să facă o vânzare rapidă sau lupta foarte mult odată cu creşterea de trafic, atunci aveţi posibilitatea să ia în considerare achiziţionarea de trafic cu date referrer inclus, asiguraţi-vă că pentru a utiliza Google pentru referrer. Deşi nu-mi accepta circumstanţele acestui popor etice tind să se schimbe atunci când stau să-şi piardă o mare parte din bani, aşa că am să spun că acest lucru poate fi făcut.
Asta e tot ceea ce există la acesta. După câteva luni le-aţi acum statistici din ce în ce pozitiv pentru site-ul dvs. care vă lăuda în listarea dvs. şi a cererii un preţ mai mare, de asemenea, trebuie să vă păstraţi totul pe site-ul a câştigat în această cateva luni, care, combinate, face o idee mult mai buna decât pur şi simplu flipping imediat un site web de 5% profit.
Construirea unui blog Auto pentru a Flip
Deşi puteţi construi orice site şi întoarceţi-l blogurile auto sunt preferatele mele personale. Acest lucru se datorează faptului că puteţi să-l construiască şi îl vând în aceeaşi lună şi, deoarece conţinutul este automat, oamenii va vor plati mult mai mult decât timpul investit. Desi poate dura o câteva ore iniţial pentru a seta şi a promova un blog auto, odată ce te obişnuieşti cu ea de instalare şi de promovare combinate să mă ia în jur de o oră - pentru că am ţintă nişe de lungă coadă - şi pot aduce $ 50 - $ 100 pentru acest blog-ul în câteva săptămâni, în timp ce a face un cuplu de dolari în venituri AdSense în timp.
Primul lucru de remarcat este faptul că există un mod gratuit şi o modalitate de plătit de a face acest lucru. Eu voi fi modul în care acoperă plătit (costurile sunt pur şi simplu un domeniu si hosting, dar puteţi utiliza aceeaşi dvs. de găzduire pentru tone de bloguri auto).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu